HCQ

Ik ben al oud, ik snap misschien niet zoveel meer. Er komt zoveel op mij af in deze wereld dat het onmogelijk is alles te blijven volgen.
Een monster heeft bezit genomen van de wereld, we noemen dit monster nu Covid19, een nieuw virus wat eigenlijk al jaren bestaat maar toen heette het gewoon griep en voor de kenners Corona of H1N1.
Dit nieuwe virus is anders, het is zelfs slim, het weet precies wanneer het wel en wanneer het niet kan toeslaan. Zo willen de deskundigen nu een avondklok, want ’s nachts heerst dit virus wel heel erg hevig, dan ligt het op de loer om een ieder die ’s nachts buiten is te besmetten. Overdag is het virus er veel minder, daarom kunnen onze kinderen gewoon naar school volgens hen. Slim he, dat virus! In het publiek buiten slaat het maar soms toe maar dan dragen we ter bescherming wel een mondkapje en wel voor degene die je dan tegenkomt, want die kun jij als toch ’s nachts buiten bent geweest, zonder zelf het virus te hebben, besmetten.

Ik ben oud en ik heb vroeger al geleerd dat er voor griep preventief wel “medicijnen” zijn, vroeger noemden we dat vitamine en als de R in de maand zat kregen we ook levertraan om onze weerstand te verhogen. Levertraan op een lepel en aan het einde van de lepel lag een lekker snoepje. De levertraan was een wondermiddel tegen griep, griep was eigenlijk ook al slim, want alleen met de R in de maand was het actief. Covid19 is veel slimmer volgens ons OMT en RED-team.
Maar wat we toen deden met levertraan kan nu toch ook bedenk ik me dan.
HCQ oftewel Hydroxychloroquine kan het nieuwe levertraan zijn, het is een onschuldig middel wat al meer dan 65 jaar preventief wordt gebruikt als je met vakantie gaat naar landen waar muggen zijn die je mogelijk kunnen besmetten met malaria. Van HCQ is nog nooit iemand overleden, van Covid19 nu al bijna een miljoen mensen volgens de cijfers.
HCQ is geen wondermiddel, dat was levertraan ook niet maar het werkte wel voor heel veel mensen. Zeker omdat er door levertraan veel minder mensen overleden aan griep omdat mensen door de levertraan de griep niet kregen en er kwetsbaren en ouderen er niet mee konden besmetten.
Dus nu vraag ik mij af, als je iedere positief geteste Covid19 persoon meteen HCQ mee geeft in combinatie met zink en vitamine D en deze patiënten  dat laat gebruiken dan zorgen wij ervoor dat er (bewezen en peer-reviewed)  nog maar 10 – 20 % van het huidige aantal Covid19 patiënten naar een ziekenhuis moet. Zou het RED-team en OMT dit ook weten dat (HCQ) het nieuwe levertraan de oplossing is voor Covid19 en wij nodeloos door hen bang gemaakt worden voor een “griepje” wat de hele wereld nu in zijn macht houdt?
Ga voor preventie en ga voor de juiste medicatie als er positief getest wordt.
Het Nederlands Genootschap voor Huisartsen heeft dit middel vrij gegeven. Huisartsen mogen dit middel gewoon geven. HCQ i.c.m. zink en vitamine D werkt in de eerste fasen van de besmetting om het virus in je lijf onschadelijk te maken. Bij een positieve Covid19 test, waar je toch thuis mee moet blijven, bel naar je huisarts en vraag om HCQ i.c.m. zink en vit. D. Het kan jou en je dierbaren beschermen en zo voorkomen we een hele langdurige vervelende tijd.